HIŠNI RED KAMPA

 

Spoštovani gosti, dobrodošli v našem kampu.

Veselimo se Vašega obiska. Celotno osebje kampa se po najboljših močeh trudi, da bi bilo Vaše bivanje pri nas čim lepše. Da pa je Vaše bivanje lahko tudi brezskrbno, Vas naprošamo, da spoštujete naslednja pravila hišnega reda. Za več informacij, pa si preberite tudi "Splošne pogoje".

 

1) PRIJAVA GOSTA JE OBVEZNA

Prosimo vas, da se takoj po prihodu v kamp s svojim osebnim dokumentom (osebna izkaznica ali potni list) prijavite na recepciji kampa. Za šotor, avtodom ali prikolico prevzame gost kampa tablico s številko, ki jo je dolžan imeti na vidnem mestu vse do odhoda in jo ob odhodu tudi vrniti na recepcijo. PRIJAVE V KAMP SO MOŽNE PO 12.URI.

Za izgubo tablice se zaračuna odškodnina po ceniku. Osebe, ki bodo zalotene v kampu brez prijave, ravnajo v nasprotju s hišnim redom in bodo odstranjene iz kampa ter prijavljene pristojnim organom zaradi eventualne storitve prekrška zoper javni red in mir, motenja posesti, izogibanja plačilu turistične takse v primeru nočitve v kampu, izogibanja plačilu storitev kampa, oziroma goljufije. V primeru, da se gost ne prijavi takoj pri prihodu ali v primeru, da pri prijavi gost ni posredoval točnih podatkov o številu oseb in opremi, bomo prisiljeni zaračunati stroške v višini tridnevnega bivanja neprijavljenih oseb in opreme.

 

2) ODJAVA GOSTA

Na dan odhoda se je gost dolžan odjaviti najkasneje do 12.00 ure, v nasprotnem primeru se gostu obračuna še ena nočitev. Gost lahko plača bivanje, storitve in turistično pristojbino tudi dan pred odhodom po 15.00 uri. Za plačane storitve gost dobi račun.

 

3) UPORABA PROSTORA ZA KAMPIRANJE

Gost mora iti na mesto v kampu, ki mu ga določa tablica, pri tem pa mu pomaga osebje kampa. Na vsaki parceli lahko gost postavi samo eno prikolico ali avtodom ali šotor in eno prevozno sredstvo (avto ali motor). Dodatno prevozno sredstvo se postavi na parkirišče v kampu. Premična vozila za nočitev (avtodom ali prikolica) imajo lahko pred-šotore, če so naslonjeni na krov vozila in ne smejo štrleti zunaj le-teh. Sprememba izbranega mesta je mogoča samo izjemoma in to samo zaradi opravičenega razloga in ob dovoljenju pristojne osebe kampa. V kampu je prepovedano sprejemati obiske neznanih oseb brez dovoljenja recepcije. Uprava kampa ima pravico dovoliti vhod obiskovalcem, sprehajalcem in gostom hotela in jim izdati brezplačno kratkočasno dovoljenje. Prepovedano je omejiti prostor na način, da je onemogočeno prosto gibanje. Strogo je prepovedano parkiranje vozil na dovoznih cestah in poteh ali začasno zavzemanje drugih parcel ali mest, čeprav so prosta. V nasprotnem primeru se zaračuna parkirnina po veljavnem ceniku za zasedeno mesto.

 

4) UPORABA NAPRAV IN OPREME

Gosti kampa so dolžni pravilno uporabljati električne in komunalne naprave ter opremo. Priključitve in izključitve električne energije opravljajo gostje sami, uporabo le-teh so dolžni prijaviti ob prihodu na recepciji. Moč električne energije je 16 A, vtičnice so standardne. Pomivanje posode in perila je dovoljeno v za to namenjenih prostorih. Pranje avtomobilov je dovoljeno na za to določenem mestu.

 

5) ZAŠČITA OKOLJA

Gosti kampa so dolžni vzdrževati red in čistočo na prostoru, kjer kampirajo, varovati nasade in zelenje. Prepovedano je lomljenje, sekanje ali poškodovanje rastlinja (zabijanje žebljev, vezanje vrvic in podobno na drevesa). Prepovedano je izlivati olje, gorivo, kipečo, slano in odpadno tekočino, kopati kanale in luknje na zemljišču, nekontrolirano izlivati vodo, puščati smeti zunaj obstoječih kontejnerjev. Za praznjenje kemičnega stranišča je določeno mesto v kampu. Goste kampa naprošamo, naj varčujejo z vodo in ločujejo smeti.

 

6) JAVNI RED IN MIR V KAMPU

Nočni mir v kampu traja od 23.00 do 7.00 ure. V tem času ni dovoljeno gibanje z motornimi vozili, ukvarjanje s športom in rekreacijo, montiranje in demontiranje šotorov. Po 23. uri ni dovoljen vhod ali izhod iz kampa z motornim vozilom. Za vsa vozila je omejena hitrost znotraj kampa 5 km/h.

 

7) OTROCI

Odrasli gostje kampa so odgovorni za obnašanje svojih otrok, ohranjanje miru in morajo otroke nenehno nadzirati. Obvezni so plačati škodo, ki jo povzroči mladoletna oseba. Otroško igrišče uporabljate na lastno odgovornost.

 

8) ŽIVALI

Živali so v kampu dovoljene, vendar ne smejo vznemirjati ostalih gostov kampa. Psi morajo biti na vrvicah. Dostop jim ni dovoljen v toaletne prostore, na otroško igrišče in ostale športne objekte (to se ne nanaša na pse vodnike slepih oseb). Lastnik je odgovoren za vso škodo, ki jo povzroči njegov pes.

 

9) POŽARNA VARNOST

V kampu je prepovedano kuriti, razen na za to določenih mestih, prinašati lahko zažigajočih goriv, eksplozivnih naprav in podobno. V primeru izbruha požara v kampu ali njegovi neposredni bližini ima gost obveznost pristopiti k organiziranem gašenju.

 

10) OSTALO

Za svoje imetje in stvari v kampu je gost odgovoren sam. Uprava kampa za gostove stvari ob izgubi, kraji ali poškodbi, ne odgovarja. Prav tako ne odgovarja za poškodbe in nesreče gosta v kampu zaradi njegove nepazljivosti. Gost lahko deponira vrednejše stvari v sef, ki se nahaja na recepciji. Uporaba sefa je brezplačna. Predmeti, ki so najdeni v kampu, se morajo izročiti recepciji zaradi vrnitve ugotovljenemu lastniku.

 

Knjiga pritožb in pohval se nahaja na recepciji.

 

Osebje Ljubljana Resorta vam želi prijetno in sproščeno bivanje!

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih