LJUBLJANA RESORT KAMP****

 

leži v senci visokih dreves ob reki Savi. Razprostira se na 3 hektarjih zelenih površin in ima 177 parcel. Je sodobno urejen in moderno opremljen. Vse parcele so opremljene z električnimi priključki. Letni sanitarni blok (od aprila do oktobra) je opremljen po najvišjih standardih, vključno z otroškimi kopalnicami in previjalnico. 

 

Zelena okolica omogoča pravo sprostitev za oči, bližina reke Save ohlaja – v hladnejših mesecih ovija v mistično meglo, v poletnih mesecih prijetno hladi. Poleg tega pot, ki vodi ob reki, ponuja veliko možnosti za rekreacijo – kolesarjenje, tek, fitnes na prostem in tudi muharjenje – idealno za osvežitev in polnjenje baterij.

 

Kamp je odprt celo leto. Takega ni v Evropi, saj je le streljaj od centra mesta in obenem obdan z drevesi in zelenimi površinami. Kolesarske proge so urejene okrog cele Ljubljane in s kolesom ste v starem mestnem jedru že v 20 minutah. Nedaleč od kampa je avtobusna postaja. Ob kampu se nahajajo igrišča za odbojko, v neposredni bližini pa so tudi pokrita teniška igrišča.  Poleg tega se lahko odločite za jahanje ali rafting, ki sta oddaljena le 5 km in do koder je organiziran prevoz z recepcije. Najbližje golf igrišče je oddaljeno od kampa le 7 minut z avtom, športno rekreativni center Arena Stožice pa je stran le 15 minut hoje (1,5 km).

 

V sklopu objekta je tudi restavracija Štern, kjer vam bodo od pomladi do jeseni z veseljem ponudili odojka ali jagnje na ražnju. Seveda ne bo manjkalo niti odlično Slovensko vino.

 

Ljubljana Resort je sodobno urejen in moderno opremljen. Celoten Ljubljana Resort je pokrit z wireless internetom.  Od septembra do aprila nudimo tudi možnost cenovno ugodnega zimovanja (parkiranja prikolic, avtodomov in plovil).

 

Ljubljana je glavno mesto Slovenije in je leta 2014 praznovala 2000. obletnico nekdanjega mesta Emone, leta 2016 pa je nosila naslov Zelena prestolnica Evrope. Mesto vam nudi obilo možnosti za prijetne sprehode ob reki Ljubljanici, ki teče skozi center mesta. Predvsem v poletnih mesecih se vsak večer odvijajo različne predstave in ostali dogodki na prostem, ki vam popestrijo bivanje v Ljubljani. Več informacij pa najdete tudi na: www.visitljubljana.com/si/