LJUBLJANA RESORT CAMPING****

 

Leži v senci visokih dreves ob reki Savi. Razprostira se na 3 ha zelenih površin in ima 177 parcel. Je sodobno urejen in moderno opremljen. Vse parcele so opremljene z električnimi priključki. Letni sanitarni blok (od aprila do oktobra) je opremljen po najvišjih standardih, vključno z otroškimi kopalnicami in previjalnico. Od septembra do aprila nudimo tudi možnost cenovno ugodnega zimovanja (parkiranja prikolic, avtodomov in plovil).

Kamp je odprt celo leto. Do samega mestnega jedra v Ljubljani je le 5 km in s kolesom ste tam že v 20 minutah. V neposredni bližini kampa je avtobusna postaja. Takega ni v Evropi, saj je obdan z zelenimi površinami ob reki Savi le streljaj od centra mesta. Novi športno rekreativni center Arena Stožice je oddaljen le 1,5 km (15 minut hoda)

V sklopu objekta je tudi restavracija, kjer vam bodo z veseljem ponudili: odojka ali jagnje na ražnju ter od pomladi do jeseni z svežimi ribami. Seveda ne bo manjkalo odlično Slovensko vino.

Ob kampu se nahajajo igrišča za odbojko, v neposredni bližini pa so tudi pokrita teniška igrišča. Na reki Savi je možnost ribolova, karte pa lahko kupite na recepciji. Poleg tega se lahko odločite za jahanje, rafting, ki je oddaljen le 5 km in je organiziran prevoz z recepcije. Kolesarske proge so urejene okrog cele Ljubljane. Od lani pa je odprto tudi golf igrišče, ki je oddaljeno od kampa le 7 minut z avtom.

Mesto Ljubljana je glavno mesto Slovenije in bo leta 2014 praznovalo 2000. obletnico nekdanjega mesta Emone. Mesto vam nudi obilo prijetnih sprehodov ob reki Ljubljanici, ki teče skozi sam center mesta. Predvsem v poletnih mesecih se odvijajo vsak večer različne predstave in ostali dogodki, ki vam popestrijo bivanje v Ljubljani. Vse potrebne informacije pa najdete na: www.visitljubljana.com/si/

Slovenia360

LATEST NEWS and UPCOMING EVENTS

 • ALFA ROMEO MEETINGveliko sreanje_flyer_angl

  10th and 11th JUNE 2017!

  Read more

 • MARATHON FRANJA ROAD BLOCKAGE! franja-35-let

  On 11th June 2017 please follow our instructions to easily reach our Ljubljana Resort!

  Read more

   

   

 • gremo na_bazenSUMMER CAMPING SEASON OPENING

  Otvoritev letnega kopališča Laguna

  Laguna summer pool season opening

  17. June 2017

  Read more
 • wild west fest

  WILD WEST FEST 

  Slovenia's first country festival! 

  1st - 3rd September 2017

  Read more
 • Image 01
 • Image 02
 • Image 03
 • Image 04